Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 2, st.th 1799 København V Sagsnr. 131-001
97 m² Bruttoareal
2 Rum
9 m² Altan
Solgt

SCHERFIG HUS

Åbent hus hver søndag kl. 13.00-15.00 i Maskincentralen, Pasteursvej 7, 1799 København V.

Klar til indflytning.

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne toværelses lejlighed, der tæller 97 m2. Den ideelle rumfordeling kan både tilgodese behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje, for hvad end det er jeres allerførste hjem sammen, eller om I er på udkig efter en senior-bolig, falder denne perle garanteret i jeres smag.

Boligens rummelige værelse er placeret over for indgangen og ligger derved i den sydlige ende af boligen. Det store spisekøkken leder videre ind til den åbne stue, hvor I bare slår dørene op til jeres 9 m2 store altan med udsigt over den dynamiske Constantin Hansens Gade og Halmlageret.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.

Har I brug for et ekstra værelse? Intet problem, for det er nemlig muligt at etablere et ekstra værelse, hvor det fremgår af plantegningen med den stiplede linje.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.