Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 4, 1.mf 1799 København V Sagsnr. 131-031
160 m² Bruttoareal
5 Rum
9 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne store femværelses familiebolig, der tæller hele 160 m2. Her er tale om en lejlighed i særklasse. Den ideelle rumfordeling, to badeværelser, en kæmpe stue og tre store værelser kan tilgodese både behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje - for mange kvadratmeter er lig mange muligheder.

To af værelserne er placeret på hver sin side af det ene af boligens to badeværelser, der tilgås via et forrum. Har I børn, er det den perfekte børne- eller teenageafdeling. Den store opholdsstue er kombineret med et åbent køkken, der uden tvivl bliver familiens samlingspunkt. De store vinduespartier giver et fantatisk lysindfald og fra 1. sal kan I se ud over den grønne gård, som I deler med naboerne. Slår I dørene op til jeres altan på 9 m2, kan I nyde de lune sommeraftener med udsigt til den bevaringsværdige bygning Halmlageret, og de smukke rækkehuse i Humleby, der ligger på den anden side af vejen.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Boligens to badeværelser er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.