Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 4, 1.th 1799 København V Sagsnr. 131-029
137 m² Bruttoareal
4 Rum
9 m² Altan
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne store fireværelses familiebolig på hele 137 m2. Den ideelle rumfordeling tilbyder to badeværelser, 3 rummelige soveværelser, en stor stue og kan både tilgodese behov for både hjemmekontor, teenageafdeling, børneværelse eller noget helt fjerde.

Det ene af værelserne har eget badeværelse og walk-in-closet og placeringen i boligens nordlige del giver et frit udsyn til den smukke, bevaringsværdige bygning Halmlageret og nabobygningerne Heiberg Huse, Bindesbøll Hus og Rahbek Hus. Den åbne stue bliver uden tvivl familiens samlingspunkt, og her har I direkte udgang til jeres 9 m2 store altan, hvor I kan nyde de lune sommeraftener til summen fra det livlige bykvarter. Fra køkkenet er der et flot kig til den grønne gård, som I deler med naboerne.

De to øvrige værelser er placeret på hver side af boligens badeværelse, der tilgås via et stort forrum på hele 7 m2. Her kan drømmen om walk-in-closet nummer to så let som ingenting blive til virkelighed, for det er nemlig muligt at tilkøbe ekstra skabsmoduler og forvandle forrummet til et drøm af et skab, hvor det fremgår af plantegningen.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

De to badeværelser indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.