Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 4, st.mf 1799 København V Sagsnr. 131-006
127 m² Bruttoareal
3 Rum
39 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

Scherfig Hus

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne rummelige lejlighed, der tæller 127 m2. Den ideelle rumfordeling og de tre værelser kan både tilgodese behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje - for mange kvadratmeter er lig mange muligheder.


Her er mange muligheder for at nyde livet udendørs, selvom I befinder jer hjemme. Denne perle af em bolig rummer nemlig 2 terrasser og en stor have. Den mindste af terrasserne tilgås fra det ene af værelse og har udsigt over den fælles gård, som I deler med naboerne. Fra boligens midtpunkt - stuen - kan I så let som ingenting slå dørene op til den 14 m2 store flisebelagte terrasse og i forlængelse af den, jeres 16 m2 private have. Her kan I nyde en lun sommeraften, grille skumfiduser med de mindste og skåle med naboerne fra historiske Humleby, der bor på den anden side af vejen.


En bolig som denne er ideel for den lille familie eller for jer, der drømmer om et liv i byen, men samtidig sætter pris på at kunne dyrke krydderurter, holde sandkasse eller invitere til grill i haven.


Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.


Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.


Brug for mere skabsplads? Det er muligt at tilkøbe ekstra skabsmoduler, hvor det fremgår af plantegningen.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.