Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 6, 1.th 1799 København V Sagsnr. 131-032
131 m² Bruttoareal
4 Rum
11 m² Altan
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne store fireværelses familiebolig på 131 m2, der med en ideel rumfordeling med to badeværelser både tilgodeser behovet for et hjemmekontor, teenage-afdeling, børneværelse eller noget helt fjerde- fordi mange kvadratmeter er lig mange muligheder.

Og netop muligheden for en teenageafdeling er oplagt her, for med indgang fra stuen slår man døren op til et walk-in-closet, der fører videre ind til et 12 m2 stort værelse med eget bad.

Fra entréen træder man ind i boligens midtpunkt, nemlig det store, lyse opholdsrum, hvorfra de øvrige værelser samt badeværelse tilgås. Fra stuen slår I bare dørene til boligens anden altan på 11 m2 op og nyder en kop kaffe med udsigt over blandt andet smukke Humleby, som er jeres nærmeste naboer.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

De to badeværelser indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.