Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 6, st.mf 1799 København V Sagsnr. 131-008
75 m² Bruttoareal
2 Rum
6 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Boligerne i Scherfig Hus er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Og det er ingen undtagelse for denne eksklusive gårdhavelejlighed på 75 m2, der tilbyder et 12 m2 stort værelse plus et lyst og åbent opholdsrum med køkkenet i centrum. Herfra er direkte udgang til jeres private 6 m2 flisebelagte terrasse ind til den grønne gård, som I deler med naboerne. Indgangen til boligen ligger op ad historiske Humleby, som sammen med den dynamiske Constantin Hansens Gade og Halmlageret bliver jeres nærmeste naboer.

En gårdhavebolig som denne er ideel som forældrekøb, som single-lejlighed, seniorbolig eller jeres allerførste fælleskøb, der på den ene side garanterer en central placering midt i byen og på den anden side er omringet af rolige, grønne omgivelser.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.

Brug for mere skabsplads? Det er muligt at tilkøbe ekstra skabmoduler, hvor det fremgår af plantegningen.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.