Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 6, st.th 1799 København V Sagsnr. 131-007
104 m² Bruttoareal
3 Rum
38 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne 104 m2 store bolig, der med sin ideelle rumfordeling og 3 værelser både kan tilgodese behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje.

De to rummelige værelser er placeret i hver sin ende af boligen, hvis centrum er den store, åbne stue, hvorfra I så let som ingenting kan slå dørene op til den ene af de to flisebelagte terrasser. Denne er 14 m2 og forlænges af jeres 16 m2 private have. Her kan I nyde en lun sommeraften og nyde synet af de historiske rækkehuse i Humleby, der bor på den anden side af vejen.


Boligens modsatte ende skal ikke snydes for en terrasse; fra køkkenet er der udgang til en 8 m2 terrasse, der ligger ind til den grønne gård, som I deler med naboerne. Der er blot tilbage at vælge, om humøret er til en tilbagetrukket eftermiddag på en af terrasserne eller i haven, eller om det er gårdens fællesskab og livlige miljø, der trækker.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelset, som er placeret mellem de to værelser, er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.

Brug for mere skabsplads? Det er muligt at tilkøbe ekstra skabsmoduler, hvor det fremgår af plantegningen.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Vil du booke en fremvisning?
Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.