Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 6, st.th 1799 København V Sagsnr. 131-007
104 m² Bruttoareal
3 Rum
38 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne 104 m2 store bolig, der med sin ideelle rumfordeling og 3 værelser både kan tilgodese behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje.

De to rummelige værelser er placeret i hver sin ende af boligen, hvis centrum er den store, åbne stue, hvorfra I så let som ingenting kan slå dørene op til den ene af de to flisebelagte terrasser. Denne er 14 m2 og forlænges af jeres 16 m2 private have. Her kan I nyde en lun sommeraften og nyde synet af de historiske rækkehuse i Humleby, der bor på den anden side af vejen.


Boligens modsatte ende skal ikke snydes for en terrasse; fra køkkenet er der udgang til en 8 m2 terrasse, der ligger ind til den grønne gård, som I deler med naboerne. Der er blot tilbage at vælge, om humøret er til en tilbagetrukket eftermiddag på en af terrasserne eller i haven, eller om det er gårdens fællesskab og livlige miljø, der trækker.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelset, som er placeret mellem de to værelser, er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.

Brug for mere skabsplads? Det er muligt at tilkøbe ekstra skabsmoduler, hvor det fremgår af plantegningen.
Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Vil du booke en fremvisning? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
 • — eller ring til os +45 22 55 17 99
 • Tak for din henvendelse

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Reservér Lejlighed

Ved at udfylde nedenstående information kan du reservere ejerlejlighed, sagsnr. 131-007. Informationen bruger vi til at udarbejde en købsaftale. 
 
Du kan reservere én bolig. En reservation er gældende i én uge, hvor du/I i denne periode skal underskrive købsaftalen, hvorefter reservationen ellers frafalder. Du gennemfører reservationen ved at underskrive med MitID. Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere. 

Reservationen koster ikke noget. DU BEDES HAVE EN BANKGODKENDELSE, FØR DU RESERVERER.
 
Husk, at du altid kan sende en mail til boligsalg@carlsbergbyen.dk, hvis du har spørgsmål.

  • Køber

  • Køber 2

  • Bank

  • Advokat


 • Tak for din reservation. 
   
  Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere.

  Husk at tjekke dit spam-filter.

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
 • NemID kan ikke genkende dit fulde navn. Venligst tjek, om du har tastet dit fulde navn korrekt.