Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 6, st.tv 1799 København V Sagsnr. 131-009
105 m² Bruttoareal
3 Rum
39 m² Terrasse
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne treværelses lejlighed på 105 m2, der med en ideel rumfordeling både kan tilgodese behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje indenfor og samtidig inviterer jer udenfor på sine to terrasser samt have.

De to rummelige værelser er placeret i hver sin ende af boligen, hvis centrum er den store, åbne stue hvorfra I så let som ingenting kan slå dørene op til jeres 14 m2 store flisebelagte terrasse, der fortsætter med 16 m2 privat have. Her kan I nyde de lune sommeraftener med udsigt til jeres naboer; de smukke rækkehuse i Humleby, der ligger på den anden side af vejen.

Boligens modsatte ende skal ikke snydes for en terrasse; fra køkkenet er der udgang til en 9 m2 terrasse, der ligger ud til den grønne gård, som I deler med jeres naboer. Så er det kun et spørgsmål om at vælge, om humøret er til en tilbagetrukket eftermiddag på en af terrasserne eller i haven, eller om det gårdens fællesskab og livlige miljø, der trækker.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher deåbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.

Brug for mere skabsplads? Det er muligt at tilkøbe ekstra skabsmoduler, hvor det fremgår af plantegningen.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.