Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 8, 1.tv 1799 København V Sagsnr. 131-037
104 m² Bruttoareal
3 Rum
9 m² Altan
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne treværelses lejlighed på hele 104 m2, der med en ideel rumfordeling både kan tilgodese behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje - for mange kvadratmeter er lig mange muligheder.

De to rummelige værelser, der ligger på hver side af boligens badeværelse, er placeret i hver sin ende af boligen, hvis centrum er den store, åbne stue, hvorfra I så let som ingenting kan slå dørene op til jeres 9 m2 store altan og nyde de lune sommeraftener med udsyn over de smukke og historiske rækkehuse i Humleby. Hvis I foretrækker at nyde udsigten over den store, grønne gård, som I deler med naboerne, skal I blot kigge ud af boligens køkkenvinduer eller gå de få skridt ned til af trappen og få græs mellem tæerne.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.