Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 8, 2.th 1799 København V Sagsnr. 131-062
119 m² Bruttoareal
4 Rum
6 m² Altan
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne store fireværelses familiebolig, der tæller 119 m2. Den ideelle rumfordeling kan både tilgodese behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje, det er kun jeres fantasi og behov, der sætter grænserne.

To af de tre rummelige værelser er placeret på hver sin side af boligens badeværelse, der tilgås via et forrum, og fra den store opholdsstue kan I så let som ingenting slå dørene op til jeres 6 m2 store altan, hvor I kan nyde en lun sommeraften og skåle med naboerne fra Humleby, der bor på den anden side af vejen. I stuens sydlige ende ligger boligens tredje soveværelse på hele 16 m2 tilbagetrukket fra resten af boligens rum.

En bolig som denne er ideel for familien, der har brug for en funktionel rumfordeling eller for jer, der drømmer om et liv i byen men samtidig sætter pris på at der er højt til loftet, så I både kan dyrke jeres egne krydderurter på altanen men også tage del i det fælles gårdmiljø, når det sociale trækker.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Boligens to badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.