Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 8, 2.tv 1799 København V Sagsnr. 131-064
99 m² Bruttoareal
2. Etage
3 Rum
6 m² Altan
Solgt
Klar til indflytning

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne 99 m2 store treværelses lejlighed på 2. sal, der med en ideel rumfordeling både kan tilgodese behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje. Det er som bekendt kun fantasien, der sætter grænsen.

De to rummelige værelser på henholdsvis 10 og 11 m2 er placeret i hver sin ende af boligen adskilt af et badeværelse og ligger ud til boligens kerne; den store, åbne stue, hvorfra I så let som ingenting kan slå dørene op til jeres 6 m2 store altan. Her kan I nyde en lun sommeraften og fra højden hilse på naboerne i det historiske Humleby, der bor på den anden side af vejen. Fra køkkenet og det sydvestlige værelse har I udsigt til den grønne gård, som I deler med naboerne.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.