Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 8, st.tv 1799 København V Sagsnr. 131-012
105 m² Bruttoareal
3 Rum
39 m² Terrasse
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne treværelses lejlighed på hele 105 m2, der med en ideel rumfordeling tilgodeser behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje - og samtidig inviterer jer udenfor på to terrasser samt have.

De to rummelige værelser er placeret i hver sin ende af boligen, hvis centrum er den store, åbne stue hvorfra I så let som ingenting kan slå dørene op til jeres 14 m2 store flisebelagte terrasse, der fortsætter med 16 m2 privat have. Her kan I nyde de lune sommeraftener med udsigt til jeres naboer; de smukke rækkehuse i Humleby, der ligger på den anden side af vejen.

Boligens modsatte ende skal ikke snydes for en terrasse; fra køkkenet er der udgang til en 9 m2 terrasse, der ligger ud til den grønne gård, som I deler med jeres naboer. Så er det kun et spørgsmål om at vælge, om humøret er til en tilbagetrukket eftermiddag på en af terrasserne eller i haven, eller om det gårdens fællesskab og livlige miljø, der trækker.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.

Brug for mere skabsplads? Det er muligt at tilkøbe ekstra skabsmoduler, hvor det fremgår af plantegningen.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.