Stilling Hus Kedelpladsen 12, 2.tv 1799 København V Sagsnr. 010-212
117 m² Bruttoareal
5 Rum
3 m² Altan
Indflytning 01.04.2025
Kontantpris
7.195.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 6.489,-

Boligerne i Stilling Hus har en central beliggenhed ved historiske Ny Carlsberg Vej, og ejendommen rummer flere grønne, let kuperede gårdrum. Stort set alle boliger har udsigt til både en af de grønne gårdhaver og til gaden.

Bortset fra enkelte lejligheder med fransk altan har alle boliger i Stilling Hus enten altan, terrasse eller tagterrasse, og nogle har både altan og terrasse eller to terrasser. Arkitekterne har lagt stor vægt på at give alle beboere gode dagslysforhold uanset lejlighedens størrelse, og alle boligerne er indrettet med moderne køkkener og badeværelser.

Stilling Hus er beliggende med centrale pladser og masser af byliv lige uden for døren: For foden af tårnet ligger Kedelpladsen, hvor der kommer butikker og spisesteder med udeservering, og uanset hvilken retning du går, når du er kommet ud af din bolig, er du ganske få minutter væk fra legepladser, livlige byrum og grønne områder.

På plantegningen kan du se fordelingen af rum, samt hvor boligen er beliggende i Stilling Hus. Længere nede på siden kan du downloade materialekataloget for at se nærmere på bl.a. køkken og badeværelser i boligen.
Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
 • — eller ring til os +45 22 55 17 99
 • Tak for din henvendelse

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Reservér Lejlighed

Ved at udfylde nedenstående information kan du reservere ejerlejlighed, sagsnr. 010-212. Informationen bruger vi til at udarbejde en købsaftale. 
 
Du kan reservere én bolig. En reservation er gældende i én uge, hvor du/I i denne periode skal underskrive købsaftalen, hvorefter reservationen ellers frafalder. Du gennemfører reservationen ved at underskrive med MitID. Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere. 

Reservationen koster ikke noget. DU BEDES HAVE EN BANKGODKENDELSE, FØR DU RESERVERER.
 
Husk, at du altid kan sende en mail til boligsalg@carlsbergbyen.dk, hvis du har spørgsmål.

  • Køber

  • Køber 2

  • Bank

  • Advokat


 • Tak for din reservation. 
   
  Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere.

  Husk at tjekke dit spam-filter.

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
 • NemID kan ikke genkende dit fulde navn. Venligst tjek, om du har tastet dit fulde navn korrekt.