Theodora Hus Ny Carlsberg Vej 103E, 2.tv 1799 København V Sagsnr. 021-038
111 m² Bruttoareal
5 Rum
6 m² Altan
Solgt

THEODORA HUS

Åbent hus afholdes hver søndag kl. 13-15 i Maskincentralen, Pasteursvej 7, 1799 København V.

DENNE BOLIG SÆLGES SOM PROJEKTKØB UNDER OPFØRELSE OG MED FORVENTET INDFLYTNING ULTIMO 2019.

Du kan ikke bo mere centralt i Carlsberg Byen end i Theodora Hus, du bliver nabo til ikoniske bygninger som Elefantporten og Bryghuset, og så er du kun få minutter fra grønne haver og parker.
Den 111 m2 store bolig ligger på 2. sal, og her får du masser af lys og luft, samt en bolig, som er en ideel til den store familie.
Boligen byder velkommen i god fordelingsentre, hvor der er adgang til tre af de fire værelser. Det store soveværelse har desuden eget badeværelse. Det 27 m2 store køkken-alrum er boligens hjerte, hvor der er plads til at skabe masser af gode stunder og herfra har du udgang til den 6 m2 store sydvendte altan ud mod hyggelige Ottilia Jacobsens Plads.
Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. I boligens to lækre badeværelser er der slidstærke grå fliser i tre nuancer fra Mosa på gulv og vægge i brusenichen.
Den østlige del af Theodora Hus består af den fredede bygning Gærkælderen, der blev brugt i ølproduktionen. Bag de flotte røde mursten i den historiske bygning, samt i stueetagen på den øvrige del af Theodora Hus, kommer der spændende erhverv. I hjørnet mod Ny Carlsberg Vej og Ottilia Jacobsens Plads, kommer der en restaurant, der vil skabe liv og summen på den nye plads.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.