Theodora Hus Ottilia Jacobsens Plads 17, 4.th 1799 København V Sagsnr. 021-063
61 m² Bruttoareal
4. Etage
2 Rum
4 m² Altan
11 m² Tagterrasse
Kontantpris
3.795.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 2.531,-
Indflytning: 01.12.2019

THEODORA HUS

Du kan ikke bo mere centralt i Carlsberg Byen end i Theodora Hus, du bliver nabo til ikoniske bygninger som Elefantporten og Bryghuset, og så er du kun få minutter fra grønne haver og parker.

Boligen ligger på 4. sal, og de 61 m2 er optimalt udnyttet, så du både får en god entré med adgang til et stort, lyst køkken-alrum, hvor der er plads til at være sammen, samt et rummeligt soveværelse med direkte adgang til det lækre badeværelse. Ønsker du uderum, har du flere muligheder, for boligen har både en altan og en privat tagterrasse. Fra soveværelset kan du gå ud på den 4 m2 store altan, som ligger ind til det hyggelige gårdmiljø, og fra køkken-alrummet kan du gå ud på den 11 m2 store sydvendte tagterrasse, hvor du har rig mulighed for at skabe gode minder. Her får du udsigt mod hyggelige Paulas Passage, som strækker sig fra Ottilia Jacobsens plads, ned til Bryggerens plads.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. I boligens lækre badeværelse er der slidstærke grå fliser i tre nuancer fra Mosa på gulv og vægge i brusenichen.

Den østlige del af Theodora Hus består af den fredede bygning Gærkælderen, der blev brugt i ølproduktionen. Bag de flotte røde mursten i den historiske bygning, samt i stueetagen på den øvrige del af Theodora Hus, kommer der spændende erhverv. I hjørnet mod Ny Carlsberg Vej og Ottilia Jacobsens Plads, kommer der en restaurant, som vil skabe liv og summen på den nye plads.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.