Theodora Hus Ottilia Jacobsens Plads 19, 1.tv 1799 København V Sagsnr. 021-015
64 m² Bruttoareal
2 Rum
3 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

THEODORA HUS

Du kan ikke bo mere centralt i Carlsberg Byen, end i Theodora Hus, og du bliver nabo til ikoniske bygninger som Elefantporten og Bryghuset, og så er du kun få minutter fra grønne haver og parker.

Boligen ligger på 1. sal, og de 64 m2 er optimalt udnyttet, så du både får en god entré, hvorfra der er adgang til det lækre badeværelse og et stort lyst køkken-alrum, hvor der er plads til at være sammen samt et rummeligt soveværelse med walk-in med god skabsplads. Ønsker du uderum, kan du fra køkken-alrummet gå ud på den 3 m2 store sydvendte altan. Her får du udsigt mod hyggelige Paulas Passage, der går fra Ottilia Jacobsens Plads til Bryggernes Plads.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. I boligens lækre badeværelse er der slidstærke grå fliser i tre nuancer fra Mosa på gulv og vægge i brusenichen.

Den østlige del af Theodora Hus består af den fredede bygning Gærkælderen, der blev brugt i ølproduktionen. Bag de flotte røde mursten i den historiske bygning, samt i stueetagen på den øvrige del af Theodora Hus, kommer der spændende erhverv. I hjørnet mod Ny Carlsberg Vej og Ottilia Jacobsens Plads, kommer der en café/restaurant, som vil skabe liv og summen på den nye plads.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Vil du booke en fremvisning?
Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.