Theodora Hus Ottilia Jacobsens Plads 19, 3. 1799 København V Sagsnr. 021-050
183 m² Bruttoareal
6 Rum
6 m² Altan
32 m² Tagterrasse
Klar til indflytning
Solgt

THEODORA HUS

Åbent hus afholdes hver søndag kl. 13-15 i Maskincentralen, Pasteursvej 7, 1799 København V.

DENNE BOLIG SÆLGES SOM PROJEKTKØB UNDER OPFØRELSE OG MED FORVENTET INDFLYTNING ULTIMO 2019.

Du kan ikke bo mere centralt i Carlsberg Byen, end i Theodora Hus, og du bliver nabo til ikoniske bygninger som Elefantporten og Bryghuset, og så er du kun få minutter fra grønne haver og parker. Denne bolig er en helt særlig perle i ejendommen med højt til loftet, store lyspartier og en stor privat tagterrasse.

Den 183 m2 store bolig ligger på 3.-4. sal, og her får du masser af lys og luft. Det 52 m2 store køkken-alrum er boligens hjerte, hvor der er plads til at skabe masser af gode stunder. En rå betonvæg giver boligen kant og industriel karakter, og det er også fra køkken-alrummet, at du har udgang til både den vestvendte altan ud mod hyggelige Ottilia Jacobsens Plads samt til den 32 m2 store private tagterrasse, der ligger sydvendt ud mod Paulas Passage, der fører ned til Bryggernes Plads.

I boligens stueetage finder du også de to lækre badeværelser, et værelse, der er perfekt som kontor eller børneværelse, samt et soveværelse med indgang til walk-in og direkte udgang til boligens tagterrasse. På førstesalen finder du et hyggeligt opholdsrum med udsigt ud over det store køkken-alrum samt yderligere tre værelser.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. I boligens to badeværelser er der slidstærke grå fliser i tre nuancer fra Mosa på gulv og vægge i brusenichen.

Den østlige del af Theodora Hus består af den fredede bygning Gærkælderen, der blev brugt i ølproduktionen. Bag de flotte røde, historiske mursten i den historiske bygning, samt i stueetagen på den øvrige del af Theodora Hus, kommer der spændende erhverv, og i hjørnet mod Ny Carlsberg Vej og Ottilia Jacobsens Plads, kommer der en café/restaurant, der vil skabe liv og summen på den nye plads.
Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Vil du booke en fremvisning? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
 • — eller ring til os +45 22 55 17 99
 • Tak for din henvendelse

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Reservér Lejlighed

Ved at udfylde nedenstående information kan du reservere ejerlejlighed, sagsnr. 021-050. Informationen bruger vi til at udarbejde en købsaftale. 
 
Du kan reservere én bolig. En reservation er gældende i én uge, hvor du/I i denne periode skal underskrive købsaftalen, hvorefter reservationen ellers frafalder. Du gennemfører reservationen ved at underskrive med MitID. Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere. 

Reservationen koster ikke noget. DU BEDES HAVE EN BANKGODKENDELSE, FØR DU RESERVERER.
 
Husk, at du altid kan sende en mail til boligsalg@carlsbergbyen.dk, hvis du har spørgsmål.

  • Køber

  • Køber 2

  • Bank

  • Advokat


 • Tak for din reservation. 
   
  Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere.

  Husk at tjekke dit spam-filter.

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
 • NemID kan ikke genkende dit fulde navn. Venligst tjek, om du har tastet dit fulde navn korrekt.