Theodora Hus Ottilia Jacobsens Plads 9, 3.th 1799 København V Sagsnr. 021-056
181 m² Bruttoareal
7 Rum
5 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

THEODORA HUS

Du kan ikke bo mere centralt i Carlsberg Byen, end i Theodora Hus, du bliver nabo til ikoniske bygninger som Elefantporten og Bryghuset, og så er du kun få minutter fra grønne haver og parker. Denne bolig er en helt særlig perle i ejendommen med højt til loftet, store vinduespartier og en ekstra etage.

Den 181 m2 store bolig ligger på 3.-4. sal, og her får du masser af lys og luft. Det 56 m2 store køkken-alrum er boligens hjerte, hvor der er plads til at skabe masser af gode stunder, med ekstra dobbelt højde til loftet. En rå betonvæg giver boligen kant og industriel karakter. Det er fra køkken-alrummet, at du har udgang til den sydvendt altan med udsigt over gårdmiljøet.

I boligens stueetage finder du også to værelser, der er perfekt egnede som kontor eller børneværelse, samt et soveværelse med masser af skabsplads og indgang til det ene af boligens to badeværelser. På førstesalen finder du yderligere tre værelser, der er perfekte til børneafdeling samt et stort walk-in closet.

I boligens stueetage finder du også de to lækre badeværelser, og to værelser, der er perfekt egnet som kontor eller børneværelse, samt et soveværelse med egen indgang til det ene badeværelse. På førstesalen finder yderlige tre værelser, der er perfekte til børneafdeling samt et stort walk-in closet.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. I boligens to badeværelser er der slidstærke grå fliser i tre nuancer fra Mosa på gulv og vægge i brusenichen.

Den østlige del af Theodora Hus består af den fredede bygning Gærkælderen, der blev brugt i ølproduktionen. Bag de flotte røde, historiske mursten i den historiske bygning, samt i stueetagen på den øvrige del af Theodora Hus, kommer der spændende erhverv, og i hjørnet mod Ny Carlsberg Vej og Ottilia Jacobsens Plads, kommer der en café/restaurant, der vil skabe liv og summen på den nye plads.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Vil du booke en fremvisning?
Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.