Købke Hus Købkes Plads 26, . 1799 København V Sagsnr. 132-006
153 m² Bruttoareal
4 Rum
23 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Rækkehusene i Købke Hus har højt til loftet og en fantastisk beliggenhed i rolige, grønne omgivelser. Med hele 153 m2 og tre etager er hver kvadratmeter udnyttet optimalt.

Tre etager, to private haver og fem værelser

I stueplan bliver I mødt af et lækkert køkkenalrum med direkte udgang til den ene af jeres to haver: En 14 m2 nordøstvendt have med udsigt ud til det grønne område mod det historiske Humleby-kvarter. I forlængelse af køkkenalrummet har I et stort, praktisk depotrum med masser af opbevaringsplads. På 1. sal er der plads til afslapning og TV-kiggeri i boligens hyggelige stue med adgang til den sydvestvendte have på 9 m2.

Udover stue og køkkenalrum rummer boligen i alt tre lækre værelser. Et 16 m2 stort værelse på 1. sal med masser af skabsplads og adgang til eget badeværelse. På 2. sal er der indrettet et 18 m2 stort master bedroom og endnu et værelse på 9 m2, der er oplagt som børneværelse, gæsteværelse eller noget helt tredje. På 2. sal finder I også boligens andet badeværelse. Begge badeværelser er holdt i lyse nuancer med bordplader og vask fra Marmorline i hvid kunstmarmor samt slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance.

Rækkehusene i Købke Hus er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer de åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme på alle tre plan.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.