Krøyer Hus Vesterfælledvej 64P, 1.tv 1799 København V Sagsnr. 12-017
121 m² Bruttoareal
4 Rum
3 m² Altan
16 m² Terrasse
Solgt

KRØYER HUS

Drømmer du om at bo med masser af plads og egen have midt i byen?

De nye rækkehuse i Krøyer Hus er fordelt på tre etager og har både terrasse mod den hyggelige fællesgård samt altan og egen have med udsigt over den nye grønne byoase ”Østen for Humlen”.

I stueplan får I et lækkert, stort køkkenalrum med direkte udgang til jeres 16 m2 store have mod vest og med udsigt til det store nye, grønne område og historiske og hyggelige Humleby. På 1. sal har I jeres terrasse og hovedindgang til rækkehuset via den træbelagte fællesgård, og det er også på denne sal, at i får plads til afslapning i boligens stue, der også har altan og udsigt over ”Østen for Humlen”.
Rækkehuset har i alt tre værelser: et på 1. sal på 5 m2 og et på 2. sal på 9 m2, der er oplagte som enten børneværelse, gæsteværelse eller kontor. På 2. sal er et 12 m2 stort master bedroom med masser af skabsplads.

Boligen rummer et gæstetoilet og et badeværelse – på henholdsvis 1. sal og 2. sal - og begge er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Rækkehusene er indrettet med stilrent design i god kvalitet - et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.