Rahbek Hus II Thorvald Bindesbølls Plads 10, . 1799 København V Sagsnr. 163-005
141 m² Bruttoareal
6 Rum
28 m² Terrasse
10 m² Tagterrasse
Solgt

RAHBEK HUS II - RÆKKEHUS

Åbent hus afholdes hver søndag kl. 13-15 i Maskincentralen, Pasteursvej 7, 1799 København V.

DENNE BOLIG SÆLGES SOM PROJEKTKØB UNDER OPFØRELSE OG MED FORVENTET INDFLYTNING FRA 20. JUNI 2019.


Rahbek Hus II ligger i det nordlige hjørne af Carlsberg Byen mellem Frederiksberg og historiske Humleby, og det bliver et rigtig dejligt sted at bo. De omkringliggende grønne områder er enestående i en by som København, og Thorvald Bindesbølls Plads med det bevaringsværdige Halmlageret bliver et rekreativt frirum med masser af plads til at udfolde sig. Her kører ingen biler, så det er bare at sende børnene ud at lege.
Tre etager, to haver, privat tagterrasse og en virkelig forkælet beliggenhed: Enderækkehuset på 141 m2 er en unik mulighed for jer, der ønsker god plads og uderum i et roligt, grønt område midt i byen. I stueetagen finder du et rummeligt kombineret køkken og spisestue med plads til at være sammen og skabe gode stunder. Her ligger det ene af to badeværelser, og du har udgang til rækkehusets to haver mod hhv. nordvest og sydvendt - så I har sol stort set hele dagen. På 1. sal finder I et master bedroom, boligens andet badeværelse samt to værelser, og på 2. sal finder I yderligere to værelser og et lille opholdsrum med udgang til rækkehusets private tagterrasse. På tagterrassen har I sol hele dagen og en eminent udsigt udover et nyt, grønt område og historiske Humleby.
Rækkehuset er indrettet med stilrent design i god kvalitet - et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe. I begge af boligens lækre badeværelser er der slidstærke fliser fra Cerim på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance. Armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.