Ugens bolig: 2-værelses lejlighed med ovenlysvinduer

Her flytter du ind i en helt unik og historisk bygning i Carlsberg Byen - med masser af liv lige udenfor døren. Du får desuden to værelse på veludnyttede kvadratmeter og adgang til både fælleshus og tagterrasse i samme ejendom.

Flytter du ind her, kommer du til at bo i en helt særlig bygning i København: Den historiske og bevaringsværdige Administrationsbygningen fra 1903, hvor historien allerede mærkes i ejendommens foyer. Den smukke ejendom husede før i tiden, som bygningens navn antyder, Carlsbergs administration, og nu forvandler vi ejendommen til 32 et- og toværelses studios til dig, der vil bo midt i Vesterbros bedste byliv, tæt på supermarkeder, caféer, S-togstation og kun 10 minutter på cykel fra Indre København.

I denne bolig er kvadratmeterne optimeret, så du får et leverum med funktionelt køkken, et soveværelse og et moderne badeværelse. Boligen, der ligger i Carlsberg gamle administrationsbygning, har hyggelige skråvægge og hele tre ovenlysvinduer, der skaber et fantastisk lysindfald i lejligheden.

Dele af den historiske bygning kommer til at byde på fælleshus for Carlsberg Byens beboere, og med både en fælles tagterrasse og vinterhave, er der rig mulighed for at nyde omgivelserne og livet i og omkring Administrationsbygningen.

Lyder det som noget for dig? Så kom forbi åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentralen. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.