Ugens bolig: 4-værelses lejlighed mellem historiske bygninger

Flytter I ind i Brygmester Hus, kommer I til at bo lige der, hvor hele bryggerieventyret startede - omgivet af historiske bygninger, grønne haver og i jeres egne lyse og moderne kvadratmeter med plads til både venner og familie.
Drømmer I om en bolig i København, hvor moderne nybyggeri møder et historisk område med sjæl? Så er Brygmester Hus måske det helt rette for jer. I denne bolig får I 89 m² fordelt på tre gode værelser, to badeværelser og et rummeligt køkken-alrum med plads til hele familien. I får desuden altan mod hyggelige den hyggelige fælles gård og fransk altan mod Gamle Carlsberg Vej.

I Brygmester Hus bor I lige mellem historiske og bevaringsværdige bygninger: Bryggeriets smukke, gamle laboratorium, den ikoniske "Rød Lagerbygning" og Gamle Carlsberg, hvor J.C. Jacobsens startede det store bryggerieventyr. 

Vil I ud og nyde det gode vejr, tager det kun få minutter at gå til bykvarterets to største grønne områder, J.C. Jacobsens Have og Carl Jacobsens Have. I bor også med et af Valbys gamle og charmerende villakvarterer i baghaven, og I har adgang til ejendommens fælles tagterrasse, hvor I kan mødes med venner og naboer.

Boligen koster 5.5.95.000 kr.

Lyder det som noget for dig? Så kom forbi åbent hus i Carlsberg Byen i den gamle Maskincentralen eller læs endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.