Ugens bolig: 4-værelses lejlighed med to altaner

Ugens bolig er en velindrettet lejlighed, hvor I bor mellem livlige og historiske byrum. I får desuden hele to altaner, et walk-in closet og et lyst køkken-alrum.

I Caroline Hus bor I i et helt unikt sted i Carlsberg Byen: På den ene side er Ottilia Jacobsens Plads, hvor der i sin tid sprang den kilde, som fik J.C. Jacobsen til at placere bryggeriet på Valby Bakke, og som nu bliver et roligt og rekreativt byrum. På den anden side ligger Bryggernes Plads, hvor I finder både smukke Hotel Ottilia og den virkelig populære Gasoline Grill.

Caroline Hus byder på forskellige typer af lejligheder, og i præcis denne bolig får I 95 veldisponerede m² med tre værelser, det ene med walk-in closet, og et dejligt lyst køkken-alrum, der bliver et naturligt samlingssted for hele familien. I får desuden hele to altaner - én mod J.C. Jacobsens Gade og én mod den hyggelige fælles gård.

Boligen koster 4.945.000 kr.

Lyder det som noget for dig? Så læs mere om åbent hus i Carlsberg Byen på søndag i den gamle Maskincentralen.

Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.