Ugens bolig: 2-v'er ud til livlige Kildepladsen

De 56 kvadratmeter er helt optimalt udnyttede og danner rammerne om en dejlig 2-værelses lejlighed med alt, hvad du har brug for.

Her får du 56 veludnyttede kvadratmeter midt på Vesterbro. Et praktisk køkken-alrum, et soveværelse med god skabsplads, et lys og moderne badeværelse og en skøn, østvendt altan. 

Djørup Hus ligger ud til Kildepladsen, som bliver en helt central og livlig plads i det nye bykvarter og samtidig lige op ad det gamle Vesterbro. Her kommer butikker og restauranter i stueetagen, og du er kun et stenkast fra S-tog og Metro.

Boligen koster 3.250.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du booke et digitalt eller personligt møde med os eller kom til åbent hus på søndag. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.