Ugens bolig: 2-værelses penthousebolig med altan

Kom med indenfor i denne 2-værelses lejlighed på 13. sal med altan og en helt fantastisk udsigt over Vesterbro.

En lejlighed i Grønlunds Tårn er en lys og rolig oase, men når du forlader den, træder du direkte fra ejendommens lobby og ud i det aktive københavnerliv. I denne lejlighed mod syd får du altan ud til Kildepladsen, som på én gang er urban og frodig med mange grønne træer. Her er plads til events og markeder, her kan du mødes med vennerne på et hyggeligt spisested, og her er en lille legeplads og et fint vandforløb.

Flytter I ind i denne penthousebolig, får I store gulv-til-loft vinduer med en fantastisk udsigt over Vesterbro og København, et moderne badeværelse og et godt køkken-alrum.

Boligen koster 3.895.000 kr.

Lyder det som noget for dig? Så kom forbi åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentralen. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.