Ugens bolig: 5-værelses med privat tagterrasse

Her får I en stor 5-værelses bolig,  jeres egen, private terrasse mod øst og ud ad de store vinduer mod vest, får I udsigt til nogle af byens smukkeste bygninger.

Længehuset Kjeldahl Hus ligger helt centralt i Københavns nye bykvarter lige over for to af Carlsberg Byens mest berømte bygninger: Den fredede, men nyrenoverede Mineralvandsfabrikken fra 1920’erne og præmierede Forskerboligerne.

Kjeldahl Hus støder op til Kedelpladsen, som bliver et lille, intimt byrum og under en grøn pergola løber den hyggelige smøge Flaskehalsen med små butikker. Hvis I vil ud under åben himmel og drikke kaffe med naboer eller venner, kan I finde et godt sted i historiske J.C. Jacobsens Have.

I denne bolig får i intet mindre end 105 m² fordelt på en 5-værelses lejlighed med to badeværelser, gode værelser og et stort køkken-alrum. Desuden får I her en privat, træbelagt tagterrasse på 11 m².

Boligen koster 5.995.000 kr.

Lyder det som noget for dig? Så kom forbi åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentralen.

Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Flaskehalsen Kjeldahl Hus

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.