Ugens bolig: Bo med 98 m2 i fredet, historisk industribygning

Kom med indenfor i den fredede og ikoniske Mineralvandsfabrikken med få enestående boliger.

Måske kender du allerede historien om Mineralvandsfabrikken fra 1920'erne, hvor bryggeren J.C. Jacobsen havde stor succes med at være den første i Skandinavien til at producere mineralvand -  lige her i Mineralvandsfabrikken. På de to øverste etager af den 100 år gamle fabrik forvandler den internationalt anerkendte arkitekt Dorte Mandrup nu den fredede industribygning til 20 helt enestående boliger.

I denne bolig får I 98 åbne og lyse kvadratmeter i to plan. Store vinduer, masser af dagslys, betongulve, egetræspaneler og køkkener i stål og marmor - det er på én gang råt og sjælfuldt, og det er helt uden sammenligning. 

Jeres nærmeste naboer bliver desuden bryggerens gamle have, J.C. Jacobsens Have, de prisbelønnede Forskerboligerne, den fredede Kedelhallen og det populære Mineralvandshuset.

Boligen koster 5.795.000 kr.

Lyder det som noget for dig? Så kom forbi åbent hus i den gamle Maskincentralen eller læs endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.