Ugens bolig: 4 værelser og privat tagterrasse

Flyt ind i lyse og veludnyttede kvadratmeter, mens I fra jeres private tagterrasse kan nyde de omkringliggende grønne områder og de historiske, sjælfulde bygninger.

I Mineralvandshuset flytter I ind lige mellem historiske bygninger og grønne områder: Den bevaringsværdige Mineralvandsfabrikken og bryggerens gamle have som nærmeste naboer. 

Lejlighedens 80 m² er optimalt udnyttede med tre værelser, et moderne badeværelse, praktisk entré og et stort køkken-alrum. Her får I ikke bare gode kvadratmeter, men også mulighed for masser af udeliv. Udover J.C. Jacobsens Have, der ligger kun et stenkast fra jeres hoveddør, så har denne lejlighed nemlig en 7 m² privat tagterrasse, hvor I kan nyde solen i fred og ro. 

Boligen koster 5.295.000 kr.

Lyder det som noget for dig? Så kom forbi åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i vores showroom i den gamle Maskincentralen. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.