Ugens bolig: 4 værelser og privat tagterrasse

Flyt ind i lyse og veludnyttede kvadratmeter, mens I fra jeres private tagterrasse kan nyde de omkringliggende grønne områder og de historiske, sjælfulde bygninger.

I Mineralvandshuset flytter I ind lige mellem historiske bygninger og grønne områder: Den bevaringsværdige Mineralvandsfabrikken og bryggerens gamle have som nærmeste naboer. 

Lejlighedens 79 m² er optimalt udnyttede med tre værelser, et moderne badeværelse, praktisk entré og et stort køkken-alrum. Her får I ikke bare gode kvadratmeter, men også mulighed for masser af udeliv. Udover J.C. Jacobsens Have, der ligger kun et stenkast fra jeres hoveddør, så har denne lejlighed nemlig en 7 m² privat tagterrasse, hvor I kan nyde solen i fred og ro. 

Lyder det som noget for jer? Så kom forbi åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag kl. 13-15 i den gamle Maskincentralen. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.