Nybygget bolig med altan og elevator i Steenstrup Hus på Vesterbro

Ugens bolig: 5-værelses bolig med walk-in og 2 badeværelser

Kom med indenfor i denne uges bolig med plads til hele familien.

I Steenstrup Hus bor I omkranset af historiske bygninger, grønne J.C. Jacobsens Have og stræder med træer og små pladser. Her er god plads til fællesskab, afslapning og leg.

Og med denne femværelses bolig er der også god plads til hele familien: 121 m², et soveværelse med direkte adgang til walk-in closet og badeværelse, tre ekstra værelser og et ekstra badeværelse. Dertil får I et stort køkken-alrum og en vestvendt altan, hvorfra I kan nyde aftensolen.

Boligen koster 6.250.000 kr.

Lyder det som noget for dig? Så kom forbi åbent hus i Carlsberg Byen i vores showroom i den gamle Maskincentralen. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Steenstrup Hus nybyg Olivia Hansens Gade
Projektbolig i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger indtil 2024. I alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne
Nybyggeri indretning soveværelse udsigt Søndermarken
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.