Ugens bolig: 3-værelses bolig med 42 m² privat tagterrasse

Kom med indenfor i boligen, hvor du får hele 42 m² privat tagterrasse og fantastisk udsigt over Frederiksberg.

Når I tager elevatoren op til denne bolig, mødes I af 105 moderne og veludnyttede kvadratmeter med to gode værelser, et rummeligt køkken-alrum og stue, praktisk entré og moderne badeværelse.

De store gulv til loft-vinduer giver et skønt lysindfald i lejligheden, og fra jeres private, hele 42 m² tagterrasse har I masser af muligheder for at invitere venner og familie forbi til at nyde vejret og den smukke udsigt over Frederiksberg.

Tuxens Tårn ligger i Carlsberg Byens populære nordøstlige hjørne på grænsen til Frederiksberg, og lige op ad skønne byrum som Kammas Have og den fredede bygning Halmlageret med fitnesscenter.

Boligen koster 7.495.000 kr.

Lyder det som noget for dig? Så kom forbi åbent hus i Carlsberg Byen eller læs endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.