Ugens bolig: 4-værelses lejlighed med to altaner

Ugens bolig er en velindrettet lejlighed, hvor I bor mellem livlige og historiske byrum. I får desuden hele to altaner, et walk-in closet og et lyst køkken-alrum.

I Caroline Hus bor I i et helt unikt sted i Carlsberg Byen: På den ene side er Ottilia Jacobsens Plads, hvor der i sin tid sprang den kilde, som fik J.C. Jacobsen til at placere bryggeriet på Valby Bakke, og som nu bliver et roligt og rekreativt byrum. På den anden side ligger Bryggernes Plads, hvor I finder både smukke Hotel Ottilia og den virkelig populære Gasoline Grill.

Caroline Hus byder på forskellige typer af lejligheder, og i præcis denne bolig får I 95 veldisponerede m² med tre værelser, det ene med walk-in closet, og et dejligt lyst køkken-alrum, der bliver et naturligt samlingssted for hele familien. I får desuden hele to altaner - én mod J.C. Jacobsens Gade og én mod den hyggelige fælles gård.

Lyder det som noget for jer? Så kom forbi åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentralen. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.