Ugens bolig: 2-værelses lejlighed med stor, privat tagterrasse

Flytter I ind i Brygmester Hus, kommer I til at bo lige der, hvor hele bryggerieventyret startede - omgivet af historiske bygninger, grønne haver og i jeres egne rummelige kvadratmeter med en skøn, privat tagterrasse.
Drømmer I om en bolig i København, hvor moderne nybyggeri møder et historisk område med sjæl? Så er Brygmester Hus måske det helt rette for jer.

I denne bolig får I 62 m² fordelt på et rummeligt køkken-alrum, et værelse med god skabsplads, et moderne badeværelse og en stor, privat tagterrasse, hvor der virkelig er plads til at udfolde sig. Fra køkken-alrummet kan du træde ud på den 21 m² tagterrasse, hvor I både har udsyn mod nord, øst og syd.

Hvis ikke I vil nyde det gode vejr fra jeres private tagterrasse, tager det kun fem minutter at gå til bykvarterets to største grønne områder, J.C. Jacobsens Have og Carl Jacobsens Have. I bor også med et af Valbys gamle og charmerende villakvarterer i baghaven.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.