Ugens bolig: 3-værelses med to Terrasser

Ugens bolig byder på en 3-værelses lejlighed med to terrasser i Fristrup Hus. Boligen ligger lige ud til grønne Kammas Have og livlige Bag Elefanterne.

Flytter I ind i Fristrup Hus, kommer I til at bo Carlsberg Byens populære nordøstlige, rolige hjørne.

I denne bolig får I to altaner: En nordvendt mod fredelige og grønne Kammas Have og en sydvestvendt mod livlige Bag Elefanterne, hvor det populære Carls Øl- & Spisehus ligger. En af jeres nærmeste naboer bliver desuden Thorvald Bindesbølls Plads med både boldbane og Halmlageret, der er dedikeret til kulturelle formål.

Boligens to værelser er vendt mod nord, hvor det ene værelse har adgang til den nordvendte terrasse, og fra det rummelige køkken-alrum kan I gå direkte ud på boligens anden terrasse. I får desuden et moderne badeværelse og en praktisk entré

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Vejskilt i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.