Ugens bolig: Rummelig 5-v'er med vestvendt altan

Kom med indenfor i denne rummelige 5-værelses lejlighed med to værelsesafdelinger og en skøn, vestvendt altan.

En lejlighed i Grønlunds Tårn er en lys og rolig oase, men når du forlader den, træder du direkte fra ejendommens lobby og ud i det aktive københavnerliv. Ved foden af tårnet ligger Kildepladsen, som er en urban, men frodig plads, hvor du kan mødes med venner til events, markeder eller på en af de hyggelige spisesteder.

Ugens bolig entreres via den praktiske entré, hvorfra I træder ind i familiens samlingspunkt, den kombinerede stue og køkken, som forbinder lejlighedens to værelsesafdelinger. Boligens master bedroom har direkte adgang til det ene af to moderne badeværelser, og på den vestvendte altan kan I nyde aftensolen.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.