Ugens bolig: 5-værelses med privat tagterrasse

Her får I en stor 5-værelses bolig,  jeres egen, private terrasse mod øst og ud ad de store vinduer mod vest, får I udsigt til nogle af byens smukkeste bygninger.
Længehuset Kjeldahl Hus er helt centralt placeret i Carlsberg Byen lige over for to af Carlsberg Byens mest berømte bygninger: Den fredede, men nyrenoverede
Mineralvandsfabrikken fra 1920'erne og præmierede Forskerboligerne.

Kjeldahl Hus ligger klos op ad Kedelpladsen, som bliver et lille, intimt byrum og under en grøn pergola smyger den hyggelige Flaskehalsen sig med små butikker. Hvis I vil ud under åben himmel og drikke kaffe med naboer eller venner, kan I finde et et godt sted i historiske J.C. Jacobsens Have.

I denne bolig får I hele 105 m² fordelt på en 5-værelses lejlighed, to værelsesafdelinger, et stort køkken-alrum og et master bedroom med direkte adgang til det ene af to moderne badeværelser. Desuden får I en privat, træbelagt tagterrasse på 11 m².

Boligen koster 5.995.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Flaskehalsen Kjeldahl Hus

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Vejskilt i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.