Kjeldahl Hus 5 værelses lejlighed

Ugens bolig: 6v'er med udsigt til ikoniske bygninger

I denne uges bolig i Kjeldahl Hus er der plads til den helt store familie på boligens mange kvadratmeter.

Kjeldahl Hus ligger klos op ad Kedelpladsen, som bliver et lille, intimt byrum og under en grøn pergola smyger den hyggelige Flaskehalsen sig med små butikker. Hvis I vil ud under åben himmel med familie, naboer eller venner, kan I finde et et godt sted i historiske J.C. Jacobsens Have.

I denne uges bolig i Kjeldahl Hus er der rigeligt plads med 128 m2 og hele fem værelser. Den store stue og køkken bliver boligens hjerte, hvor hele familien kan nyde hinandens selskab i det åbne køkken, ved spisebordet eller i stuen, hvis ikke I træder ud på den vestvendte altan, hvor der er direkte udsigt til to af Carlsberg Byens mest ikoniske bygninger: Mineralvandsfabrikken fra 1920'erne og smukke Forskerboligerne.

De fem værelser er fordelt på to værelsesafdelinger i hver sin ende af lejligheden. Her har boligens master bedroom ekstra god skabsplads og direkte adgang til det ene af to moderne badeværelser

Boligen koster 6.995.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Vejskilt i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.