Ugens bolig: 4-v'er med tagterrasse og grøn udsigt

Flyt ind i lyse og veludnyttede kvadratmeter, mens I fra jeres private tagterrasse kan nyde de omkringliggende grønne områder og de historiske, sjælfulde bygninger.
I Mineralvandshuset flytter I ind lige mellem historiske bygninger og grønne områder: Den bevaringsværdige Mineralvandsfabrikken og bryggerens gamle have som nærmeste naboer.

Lejlighedens er optimalt udnyttede med tre værelser, et moderne badeværelse, praktisk entré og et stort køkken-alrum. Her får I ikke bare gode kvadratmeter, men også mulighed for masser af udeliv. Udover J.C. Jacobsens Have, der ligger kun et stenkast fra jeres hoveddør, så har denne lejlighed nemlig en 7 m² privat tagterrasse, hvor I kan nyde solen i fred og ro.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

elefantporten i carlsberg byen

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.