Ugens bolig: 5-værelses med storslået udsigt

Kom med indenfor i boligen, hvor I får fire værelser, to badeværelser og den skønneste udsigt over byen.

Drømmer I om en bolig med udsigt over København, der har plads til hele familien, og hvor der er grønt lige uden for døren? Så er Pasteurs Tårn måske det helt rette for jer.

I denne bolig får I hele fire værelser fordelt på værelsesafdelinger, hvor det største værelse har direkte adgang til det ene af to badeværelser. Køkken-alrummet binder boligen sammen, og her er der plads til, at både familien og gæster kan boltre sig. Fra lejlighedens samlingspunkt, køkken-alrummet, kan i træde direkte ud på en skøn, sydvendt altan, hvor I kan nyde en eminent udsigt over byens tage.

Pasteurs Tårn ligger ved det botaniske frirum, J.C. Jacobsens Have, som er bykvarterets største have, hvor I kan nyde de grønne omgivelser, og ved foden af tårnet åbner caféer med udeservering på Fadet.

Boligen koster 8.900.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Pasteurs Tårn projektbolig altan

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.