Ugens bolig: 5-værelses med storslået udsigt

Kom med indenfor i boligen, hvor I får fire værelser, to badeværelser og den skønneste udsigt over byen.

Drømmer I om en bolig med udsigt over København, der har plads til hele familien, og hvor der er grønt lige uden for døren? Så er Pasteurs Tårn måske det helt rette for jer.

I denne 5-værelses bolig er der masser af plads til, at familien kan udfolde sig. Alle værelserne er forbundet til den kombinerede stue og køkken, som bliver knudepunktet for hele familien, mens boligens master bedroom har sin egen værelsesafdeling og direkte adgang til det ene af to moderne badeværelser. Fra boligens kombinerede stue og køkken er der adgang til dejlig, nordøstvendt altan.

Pasteurs Tårn ligger ved det botaniske frirum, J.C. Jacobsens Have, som er bykvarterets største have, hvor I kan nyde de grønne omgivelser, og ved foden af tårnet åbner caféer med udeservering på Fadet.

Boligen koster 8.350.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Pasteurs Tårn projektbolig altan

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.