Pasteurs Tårn bolig

Ugens bolig: 4v'er på toppen af København

Hvis du vil bo i Københavns højeste beboelsesejendom er det nu, du skal læse med. Der er nemlig kun én lejlighed tilbage i det populære Pasteurs Tårn, og det er denne uges bolig.
Drømmer du om en bolig med en udsigt, der forfører dig hver gang, du kigger ud, og med et pulserende byliv lige så snart du træder ud for foden af tårnet. Så er denne uges bolig i det 120 meter høje Pasteurs Tårn måske noget for dig.

Fra den praktiske entré træder du direkte ind lejlighedens samlingspunkt: Den kombinerede stue og køkken, hvor der er adgang til en nordvestvendt altan, hvor du kan du den imponerende udsigt.

Boligens tre værelser har alle udsigt mod nord og er allerede forbundet til den kombinerede stue og køkken. Entréen og det moderne badeværelse er placeret ind mod trappetårnet, så boligarealet udnyttes bedst muligt.

BYDELENS BEDSTE BELIGGENHED
Bylivet er blot en elevatortur væk med en bolig i Pasteurs Tårn. Ved foden af tårnet på finder både J.C. Jacobsens Have og flere caféer, som ligger på den teglbelagte plads, hvor Coffee Collective åbner i løbet af efteråret.

I din forhave ligger – Franciska Clausen Plads – finder du flere fredede bygninger blandt andet Maskincententralen, Mineralvandsfabrikken og Kedelhallen, hvor Dansehallerne skaber et nationalt kulturet knudepunkt.

Langs Pasteursvej ligger Carlsberg Byens High Street: Et butiksunivers udover det sædvanlige, hvor det verdenskendte galleri von Bartha og den danske modedesigner Henrik Vibskov allerede er flyttet ind.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Fadet Byrum Pasteurs Tårn

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.