Ugens bolig: 4v'er på 32. etage med central beliggenhed

Selvom verden kan virke fjern fra ugens bolig på 32. etage, åbner københavnerlivet sig i det øjeblik, du træder ud fra foden af tårnet.

Drømmer du om en bolig med en udsigt, der forfører dig hver gang, du kigger ud, men et pulserende byliv lige så snart du træder ud for foden af døren? Så er denne uges bolig i det 120 meter høje Pasteurs Tårn måske det helt rette for dig.

Fra den praktiske entré træder du direkte ind i familiens samlingspunkt: Den kombinerede stue og køkken, hvor der er adgang til en nordvestvendt altan, hvor du kan nyde udsigten over byens tage.

Boligens tre værelser har alle udsigt mod nord og er forbundet til den kombinerede stue og køkken. Entréen og det moderne badeværelse er placeret ind mod tappetårnet, så boligarealet udnyttes bedst muligt.

BYLIVET ER BLOT EN ELEVATORTUR VÆK
I din smukke baghave, J.C. Jacobsens Have, får du den perfekte start på dagen, inden du mødes vennerne og nyder en kop kaffe på en af caféerne på pladsen med de japanske kirsebærtræer lige nedenfor din lejlighed.

I slår et smut forbi livlige Franciska Clausens Plads – din forhave – og betragter de fredede bygninger, inden turen går mod butikkerne på Pasteursvej. I gør holdt ved galleriet i Kridttårnet, Von Bartha, og runder eftermiddagen af med en sen frokost på Tramonto Rooftop på toppen af Hotel Ottilia. 

Boligen koster 7.750.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder. 

Pasteurs Tårn udsigt altan
Fadet Byrum Pasteurs Tårn

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.