Nybygget bolig med altan og elevator i Steenstrup Hus på Vesterbro

Ugens bolig: 6-v'er med to værelsesafdelinger

Kom med indenfor i denne uges bolig, hvor der er plads til, at hele familien kan udfolde sig.
I Steenstrup Hus bor I omkranset af historiske bygninger, grønne J.C. Jacobsens Have og stræder med træer og små pladser. Her er god plads til fællesskab, afslapning og leg.

Og med denne seksværelses bolig er der god plads til hele familien. Her får i to værelsesafdelinger, som er placeret i hver sin ende af lejligheden. Det største af værelserne har direkte adgang til det ene af to moderne badeværelse.

Det store køkken-alrum er centreret midt i lejligheden, hvor familien kan samles. Herfra er der adgang til en vestvendt altan, hvor I kan nyde aftensolens stråler.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Nybyg med store vinduer og masser af lys, Steenstrup Hus i Carlsberg Byen
Grønt gårdrum projektbolig Steenstrup Hus
Badeværelse projektbolig med fliser fra Evers Europé, Carlsberg Byen
lagerkælder 3 i carlsberg byen

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.