Projektsalg 4 værelses lejlighed Vogelius Tårn

Ugens bolig: 4-værelses med stor, privat tagterrasse

Flyt ind i denne lejlighed i Vogelius Tårn og få en privat tagterrasse og en skøn, østvendt altan.

Hvis I flytter ind i Vogelius Tårn, får I en bolig i en fredelig lomme af Carlsberg Byen, selv om det ligger tæt på stationen og Vesterbro. Beliggenheden er helt central: Du er kun få minutter fra caféerne på Kildepladsen og lige så tæt på bykvarterets største grønne park, J.C. Jacobsens Have.

Ugens bolig er en 4-værelses lejlighed med en stor, privat tagterrasse og en skøn, østvendt altan, som er trukket ind i boligen, så du kommer til at sidde i læ, når du nyder morgensolen over København. Lejligheden har tre værelser fordelt på to værelsesafdelinger, som alle er forbundet til den kombinerede stue og køkken.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Tagterrasse Vesterbro nybyggeri
Nybyggeri indretning soveværelse udsigt Søndermarken
Projektsalg Vogelius Tårn udsigt J.C. Jacobsens Have

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.