FitnessX Carlsberg Byen

I FitnessX i den bevaringsværdige bygning, Halmlageret, kan du træne i store og rummelige lokaler. Centret tilbyder masser af faciliteter indenfor kondition-, fitness- samt styrketræning - og ønsker du at træne på hold, er der både en hold- og en bikesal med mange ugentlige hold.

Midt på Thorvalds Bindesbølls Plads - på grænsen til Frederiksberg - finder du Halmlageret, der engang fungerede som tapperihal, truckskole og halmlager.

I dag huser den bevaringsværdige bygning FitnessX, hvor du finder romaskiner, vægte, holdtræning og alt, hvad hjertet begærer i et moderne fitnesscenter.

Adresse

Thorvald Bindesbølls Plads 1
1799 København V.

Historien om Halmlageret -

Ved opførelsen af de nye stalde på den gamle bryggerigrund i 1992 glemte man at disponere et areal til halm til de mange bryggerheste, hvorfor man inddragede Halmlageret til formålet, selvom bygningen førhen havde fungeret som tapperi og truckskole.

Bliv klogere på historien om Halmlageret

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her