Thorvald Bindesbølls Plads

Midt på Thorvald Bindesbølls plads står den gamle, bevaringsværdige bygning, Halmlageret, som er omdrejningspunktet for et livligt byrum med fokus på kultur, leg og fællesskab.
Med den bevaringsværdige bygning, Halmlageret, midt på Thorvald Bindesbølls Plads, er den gamle bygning et naturligt omdrejningspunkt for pladsen. Den store historiske bygning blev i bryggeritiden anvendt som tapperi og er en de historiske bygninger i Carlsberg Byen, og huser i dag både fitnesscenter og lægehus.

Pladsen, der ligger i Carlsberg Byens nordlige hjørne, grænsende til Frederiksberg og mellem Scherfig Hus og Rahbek Hus II, er med bl.a. en sænket boldbane omkranset af publikumstribuner, plantebed, græs og træer, en plads med mulighed for masser af leg, sjov og aktivitet.

For at gøre trafik og bilos minimal i Carlsberg Byen er, udover en underjordisk p-kælder, byen en cykelby, hvor pladsen og gaderne er udformet på cyklisternes vilkår. På Thorvald Bindesbølls Plads er der eksempelvis opsat farverige chikaner på vejen for at få bilerne ned i fart.

Constantin Hansens Gade, der forbinder Thorvald Bindesbølls Plads og Købkes Plads, er desuden et hyggeligt og sjovt aktivitetsstrøg, som et landskab af forsænkede terrasser med sjove aktiviteter i hvert kar.

Vi glæder os over at byde, ikke bare de mange beboer omkring Thorvald Bindebølls Plads, men alle københavnere, velkommen til et af Carlsberg Byens hyggeligste pladser.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.