Thorvald Bindesbølls Plads

Midt på Thorvald Bindesbølls plads står den gamle, bevaringsværdige bygning, Halmlageret, som er omdrejningspunktet for et livligt byrum med fokus på kultur, leg og fællesskab.

Med den bevaringsværdige bygning, Halmlageret, midt på Thorvald Bindesbølls Plads, er den gamle bygning et naturligt omdrejningspunkt for pladsen. Den store historiske bygning blev i bryggeritiden blandt andet anvendt som tapperi og huser i dag både fitnesscenter og lægehus.

Pladsen rummer blandt andet en sænket boldbane, områder med græs og træer og en plads med mulighed for masser af leg, sjov og aktivitet, og Constantin Hansens Gade, der forbinder Thorvald Bindesbølls Plads og Købkes Plads, har desuden et hyggeligt og sjovt aktivitetsstrøg, som et landskab af forsænkede terrasser med sjove aktiviteter i hvert kar.

Pladsen, der ligger i Carlsberg Byens nordlige hjørne, grænsende til Frederiksberg, er beliggende mellem en række nye nye ejendomme som fx Scherfig Hus, Bindesbøll Hus og Rahbek Hus II.

Find vej til Thorvald Bindesbølls Plads lige her.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her