Thorvald Bindesbølls Plads

Midt på Thorvald Bindesbølls plads står den gamle, bevaringsværdige bygning, Halmlageret, som er omdrejningspunktet for et livligt byrum med fokus på kultur, leg og fællesskab.

Med den bevaringsværdige bygning, Halmlageret, midt på Thorvald Bindesbølls Plads, er den gamle bygning et naturligt omdrejningspunkt for pladsen. Den store historiske bygning blev i bryggeritiden anvendt som tapperi og huser i dag både fitnesscenter og lægehus.

Pladsen, der ligger i Carlsberg Byens nordlige hjørne, grænsende til Frederiksberg, er beliggende mellem en række nye nye ejendomme som fx Scherfig Hus, Bindesbøll Hus og Rahbek Hus II. Thorvald Bindesbølls Plads rummer bl.a. en sænket boldbane, områder med græs og træer og en plads med mulighed for masser af leg, sjov og aktivitet.

Constantin Hansens Gade, der forbinder Thorvald Bindesbølls Plads og Købkes Plads, har desuden et hyggeligt og sjovt aktivitetsstrøg, som et landskab af forsænkede terrasser med sjove aktiviteter i hvert kar.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus