Føtex

I Føtex bugner hylderne med økologiske og danskproducerede varer. Det store og velbesøgte supermarked ligger lige ved Carlsberg Station og supercykelstien.

Føtex er det supermarked i Danmark, der har det største økologiske sortiment, så det kan kunderne nyde godt af i Carlsberg Byen. Slagteren skærer de gode bøffer efter ønske, og bageren tilbyder friskbagt brød hver eneste dag.

Føtex ligger på livlige Tapperitorvet lige ved Carlsberg Station og supercykelstien, så du nemt kan klare dine indkøb på farten.

Adresse

Tapperitorvet 44-46
1799 København V
Carlsberg Byen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Verdens bedste masterplan -

I 2009 vandt den danske tegnestue Entasis den største internationale arkitekturpris for verdens bedste masterplanen i udviklingen af Carlsberg Byen fra gammel bryggerigrund til københavnsk bydel. Hvert et byrum, hver en sten, hvert et træ, hver en følelse og hver en tanke om det nye byrum er tænkt, og det er udgangspunktet for udviklingen af Københavns nye bydel: Carlsberg Byen. Læs om tankerne bag kvarteret her