Mennesker på Tapperitorvet

Føtex

I Føtex bugner hylderne med økologiske og danskproducerede varer. Det store og velbesøgte supermarked ligger lige ved Carlsberg Station og supercykelstien.

hylderne bugner med økologiske og danskproducerede varer

Føtex er det supermarked i Danmark, der har det største økologiske sortiment, så det kan kunderne nyde godt af i Carlsberg Byen. Slagteren skærer de gode bøffer efter ønske, og bageren tilbyder friskbagt brød hver eneste dag.

Føtex ligger på livlige Tapperitorvet lige ved Carlsberg Station og supercykelstien, så du nemt kan klare dine indkøb på farten.

Åbent alle dage fra 8.00 - 21.00.

Adresse

Tapperitorvet 44-46
1799 København V.
Carlsberg Byen

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
De hængende haver i carlsberg byen plus jc jacobsens have
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.