Brandstrup Hus: Nyt kontordomicil på Vesterbro
Bohrsgade 48 m.fl. 1799 København V
6000 - 16000
Ja P
Etage 1. - 5.
Indflytning Q1 2025
Download prospekt
Hent gratis et prospekt på projektet. Udfyld blot felterne, så modtager du prospektet i din indbakke om få minutter.
  • Indtast venligst dit navn
  • Noget gik galt! Prøv igen senere.
  • Indtast venligst, hvad du søger
  • Feltet skal udfyldes, for at du kan få tilsendt prospektet, og Carlsberg Byen kan kontakte dig

Med sine 16.000 kvadratmeter er Brandstrup Hus et af kvarterets største kontordomiciler, og her kan I samle jeres virksomhed og få et stærkt pulserende hjerte.

Domicilet, der er et af de sidste i kvarteret, strækker sig fra 1. til og med 5. sal og omkranser Kedelpladsen, der med sin centrale placering i området bliver et anker i handelslivet med flere butikker og restauranter.

Lige under ejendommen opføres kvarterets største parkeringskælder med næsten 900 parkeringspladser, og derudover ligger både metro og S-togsstation blot et stenkast væk.

Derfor kan du og dine kolleger nemt komme til og fra arbejde – hvis ikke I besøger en af de anmelderroste spisesteder i området efter fyraften eller hænger ud på den store, fælles tagterrasse, der hører til ejendommen.

Huset er klar til indflytning i starten af 2025.

Se priser, plantegning og meget mere ved at downloade prospekt øverst på siden. Du kan også kontakte os på knappen herunder for at høre mere.

 
Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 30 55 11 28
 • Tak for din henvendelse
 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Se virksomhederne i kvarteret -

Det taler sit tydelige sprog, at mere end 30 virksomheder nu har kontor på den gamle bryggerigrund. Tendensen, den er nemlig helt klar. Store og små virksomheder rykker til kvarteret for at styrke deres profil og tiltrække stærke talenter. Få et overblik over virksomhederne

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra. Se mulighederne her