Vilhelm Hus: Kontorer med Guld-certificering
Ny Carlsberg Vej 90 1799 København V
950 - 6600
Ja P
Etage 1.- 5.
Indflytning Q1 2025
Download prospekt
Hent gratis et prospekt på projektet. Udfyld blot felterne, så modtager du prospektet i din indbakke om få minutter.
  • Indtast venligst dit navn
  • Noget gik galt! Prøv igen senere.
  • Indtast venligst, hvad du søger
  • Feltet skal udfyldes, for at du kan få tilsendt prospektet, og Carlsberg Byen kan kontakte dig

Udviklingen af den gamle bryggerigrund nærmer sig sin afslutning, og lige nu udbydes de sidste kontorlokaler i kvarteret heriblandt i det nye, smukke Vilhelm Hus, der forventes certificeret med DGNB Guld.

Kontorlejemålene opføres i hjertet af området langs den historiske Ny Carlsberg Vej, hvorfra der er adgang til lokalerne via en smuk lobby, der også er forbundet til parkeringskælderen under huset.

Kontorlokalerne strækker sig fra 1. til og med 5. sal, og alle etager er med åbne arealer, der bliver brudt af mindre kontorlokaler. På 5. sal ligger hele to tagterrasser, der er oplagt at bruge til sociale arrangementer, mens det tilhørende store og grønne gårdrum kan anvendes til kaffepauser og uformelle møder under blå himmel. 4. og 5. sal udlejes samlet.

Med et kontor i Vilhelm Hus bliver du og dine kolleger nabo til de næsten 40 virksomheder, der allerede er rykket til den gamle bryggerigrund. Blandt andet  har Visma og Teleselskabet 3 et stort kontordomicil i kvarteret, og snart etablerer Sparekassen Sjælland-Fyn et nyt kraftcenter i området.

Vilhelm Hus har energimærke A2015 og er klar til indflytning i Q1 2025.

Se priser, plantegninger og læs meget mere om Vilhelm Hus ved at downloade prospekt øverst på siden. Du kan også kontakte os på knappen herunder for at høre mere.

Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 30 55 11 28
 • Tak for din henvendelse
 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Her kan du spise en forretningsfrokost eller holde et kaffemøde i Carlsberg Byen -

Er du på udkig efter en destination til dit næste kaffemøde, forretningsfrokost eller et ideelt sted til jeres virksomheds næste arrangement? På den gamle bryggerigrund finder du flere muligheder blandt de anmelderroste spisesteder. Find inspiration her

Er du også træt af at lede og lede efter en parkeringsplads, når du møder ind på arbejde?

Med et kontor i Københavns nye bykvarter kan du slippe for alle bekymringer om parkering. Her kommer nemlig næsten 3.000 parkeringspladser, der gemmer sig under jorden for at give plads til bylivet, som pulserer med anmelderroste restauranter og moderne butiksuniverser. Se parkeringsmulighederne her