Hotel Ottilia: Nyt hotel i historisk bygning

Brøchner Hotels åbner nyt hotel i historiske bygninger i Carlsberg Byen.

nyt hotel på historisk adresse 

Fra 2019 kan danske og internationale besøgende få en hoteloplevelse ud over det sædvanlige i Carlsberg Byen. Det sker, når hotelkæden Brøchner Hotels slår dørene op til det nye bykvarters første hotel.
 
Hotellet vil have adresse i to af Københavns flotteste industribygninger, Maltmagasinet og den historiske og fredede Lagerkælder 3 med de ikoniske guldskiver på facaden, der alle bevares, når bygningerne nu nænsomt forvandles til et luksushotel med 156 værelser.
 
Hotel med sjæl og omtanke
Det nye hotel får navnet Hotel Ottilia opkaldt efter brygger Carl Jacobsens kone og får blandt andet to barer, en restaurant med tagterrasse, der byder på en spektakulær udsigt udover København og faciliteter til 200 møde- og konferencegæster. 
 
Administrerende direktør i Carlsberg Byen, Jens Nyhus siger om det kommende samarbejde:
 
”Vi er utroligt glade for, at Brøchner Hotels ser de samme perspektiver i de fredede bygninger som vi selv. Der er tale om nogle af Københavns flotteste bygninger med en meget central og attraktiv beliggenhed, der vil matche Brøchner Hotels profil godt. Hotellet vil, sammen med de mange andre nye spændende restauranter, caféer og kulturaktiviteter, tiltrække en masse besøgende til glæde for hele kvarteret. Vi ser nu frem til at indgå forhandlinger med den rette investor om overtagelse af bygningerne, så dette unikke projekt kan realiseres”.
 
Hos Brøchner Hotels ser adm. direktør Karim Nielsen de historiske rammer som en stor fordel for hotellet:
 
”Vi er meget bevidste om, at vi bliver en del af et stykke dansk industrihistorie, når vi rykker ind i Carlsberg Byen, og det har vi tænkt at bruge aktivt. Derfor er det vores plan at trække bygningernes historie ind i udformningen af hotellet, så kornsiloer, maltlagre og maskiner indgår i indretningen og bliver en del af fortællingen om hotellet”, udtaler Karim Nielsen.
 
Overnat bag guldskiverne på Lagerkælder 3
Hotellet bliver placeret i tidligere malt- og øllagerbygninger på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen og vil dermed udmønte en del af Carlsberg Byens strategi om at bevare og udnytte de mange historiske industribygninger på grunden. Når det nye bykvarter står færdigt, vil 15 % af bygningsmassen bestå af fredede og bevaringsværdige bygninger.
Oversigt
Hotellet vil, sammen med de mange andre nye spændende restauranter, caféer og kulturaktiviteter, tiltrække en masse besøgende til glæde for hele kvarteret.
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen om det nye hotel

Skal du drive forretningen under hotellet?

Leder du efter nye rammer til din forretning? Her kan du få nye rammer med en historisk stemning, for der er plads til nye detailkoncepter i stueetagen under hotellet. Her kan du læse mere om mulighederne for at flytte ind i en af Københavns smukke, historiske bygninger og blive en del af et nyt, levende bykvarter. 
historie i carlsberg byen
Vi er meget bevidste om, at vi bliver en del af et stykke dansk industrihistorie, når vi rykker ind i Carlsberg Byen, og det har vi tænkt at bruge aktivt.
Karim Nielsen, CEO i Brøchner Hotels
Dipylon hus interior

Bykvarteret er i rivende udvikling -

Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Se erhvervsplanen for det nye bykvarter

Mineralvandsfabrikken: Arkitekten fortæller om forvandlingen -

Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos. Læs om de arkitektoniske overvejelser her
Dipylon porten i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.