Mineralvandsfabrikken: 20 enestående boliger i fredet industribygning

Selv om alle Carlsberg Byens fredede bygninger får nyt liv, er der kun én af dem, der bliver indrettet til beboelse: Mineralvandsfabrikken fra 1920'erne. Salget af boligerne starter d. 13. april.

Et arkitektonisk mesterværk

Du finder ikke noget tilsvarende, hverken i eller uden for Carlsberg Byen: Luksuriøse boliger i to plan på toppen af den smukke, historiske industribygning forvandlet af tegnestuen Dorte Mandrup. Lyse rum, betongulve, egetræspaneler og køkkener i stål og marmor – det er på én gang råt og sjælfuldt, og det er helt uden sammenligning. Boligerne er allerede klar til indflytning ultimo 2020.

Klik herunder for at se alle boligerne, og læs hvordan du kan booke en personlig fremvisning allerede fra i dag.

Kom med indenfor - 

Sif Steendahl Grandorf har indrettet en bolig i Mineralvandsfabrikken, og her kan du komme med indenfor, se boligen før og efter og høre alle tankerne bag indretningen. Klik på billedet her med Sif for at se videoen.

Kom til åbent hus på søndag -

Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere om åbent hus

Mineralvandsfabrikken: Arkitekten fortæller om forvandlingen -

Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos. Læs om de arkitektoniske overvejelser her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.