Arbejdssituation

Samarbejdsmodellen

Når der bygges nyt i Carlsberg Byen, bliver alle involverede parter inddraget tidligt i processen. Det tætte og tidlige samarbejder højner kvaliteten af byggeriet og giver en meget præcis styring af tidsplan og økonomi

tidlig inddragelse giver smidige processer

Den tidlige inddragelse af parterne i processen er kendetegnende for Carlsberg Byens byggeprocesser. Alle parter er inviteret med i projekteringen fra dag 1 i en rådgivende rolle. Carlsberg Byens adm. direktør Jens Nyhus siger om samarbejdsmodellen:

”Det ligger i Udviklingsselsskabet Carlsberg Byen P/S' DNA at tænke innovativt, hvilket samarbejdsmodellen er et eksempel på. Ved at forpligte og engagere parterne tidligt i processen opnås der et større ejerskab og en større samarbejdsvilje, hvilket højner kvaliteten i det færdige byggeri, samtidigt med at der opnås en meget præcis styring af tidsplan og økonomi i gennemførelsesfasen.”   

Samarbejdet om at udvikle og detaljere projektet sker med en åben økonomi, hvor entreprenøren lægger sine priser og kalkulationer frem. Dermed undgås mange af de tvister, der ofte opstår, når der bydes på den gammeldags måde, og ligeledes kan Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S som bygherre løbende prioritere sine valg og dermed få det bedste byggeri for pengene.
Helt fra de første byggerier har vi valgt at inddrage entreprenøren som konsulent på linje med de øvrige rådgivere, sådan at vi sammen udvikler projektet ud fra vores ønsker og forestillinger i byggeprogrammet.
Nina M. Skovgaard, projektdirektør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S
arkitekttegning

Årets projektudvikler i 2015 -

Carlsberg Byen blev nomineret og vandt den prestigefyldte pris som Årets Projektudvikler i 2015. Prisen blev tildelt Carlsberg Byen, fordi projektet har sat en ny standard for branchen ved at bygge bedre, mere bæredygtigt økonomisk og ikke mindst fremtidsorienteret. Det er Estate Media, der uddeler prisen. Læs pressemeddelelsen her

Nomineret til bygherreprisen i 2016 -

Carlsberg Byen var nomineret for indsatsen for at skabe byliv i et tidligere lukket industriområde i København og for nytænkende samarbejdsmodeller, som er beskrevet her på siden. Kort fortalt går modellen ud på at investere meget i de tidlige faser for at få mere kvalitet for mindre senere og at involvere hele byggeriets værdikæde (også fx materialeleverandører) tidligt for at opnå bedre totaløkonomi, kvalitet og produktivitet.  Se pressemeddelelsen her
ved tegnebrættet
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.