Facade Caroline Hus og Dahlerups Tårn fra Bryggernes Plads

Caroline Hus: Kontorlokaler I hjertet af Carlsberg Byen

I Caroline Hus får din virksomhed et kontor med den skønneste placering mellem historiske bygninger, grønne områder og to smukke pladser: Ottilia Jacobsens Plads og Bryggernes Plads.
Midt i Carlsberg Byen ligger Caroline Hus, hvor der udbydes kontorlokaler fra 540 m² op til 5.400 m², der er opført i en moderne stil med masser af lys og en skøn udsigt til begge sider. Mod øst betager synet til Bryggernes Plads og ligeså mod vest, når I spejder mod Carls Have.

Ejendommen rummer kontorlokaler, der er store, åbne rum, som både er fleksible og effektive i deres indretning. Her er nedhængte lofter, højt til loftet, gulve af træ og plads til alle typer af virksomheder, som ønsker en moderne bygning, der lever op til nutidens krav om effektivitet og trivsel.

I midten af karréen er der hyggelig gård, hvor der er plads til at nyde vejret og holde kaffepause, hvis ikke I gør det på tagterrassen på 3. eller 4. sal. I stueetagen ligger både butikker- og cafélejemål, hvorfor der kommer et spændende byliv i og omkring bygningen fra morgen til aften.

Erhvervslejemålet opsummeret:

  • Klar til indflytning
  • Terrasse på flere etager
  • Kontorarealer op til ca. 4.750 m² fordelt på flere etager
  • De enkelte etager kan lejes sammen eller særskilt, opdelt i to lejemål pr. etage eller samlet
  • Stor parkeringskælder under huset
Lobby til kontor i Caroline Hus
Mødelokale til kontor i Caroline Hus
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerede, 58 butikker, 36 restauranter, parker, kulturaktiviteter, S-togsstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, der er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Åbent kontorlokale i Winge Hus

Kontorlejemål i København med plads til alle -

Leder I efter nye rammer, hvor jeres virksomhed kan udvikle sig? Hvor medarbejderne glæder sig til at cykle på arbejde og får lyst til at blive hængende på de livlige spisesteder efter fyraften? Ryk kontoret til Carlsberg Byen og vær tæt på alt. Her er nye kontorlokaler med masser af stemning midt i København. Læs mere om mulighederne her

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen