Caroline Hus: Nye kontorlokaler med tagterrasse

Flere virksomheder er allerede flyttet ind i Caroline Hus, der byder på nye kontorlokaler med tagterrasse, parkeringskælder under huset og meget mere. Læs mere om mulighederne her.

Tagterrasse, moderne rammer, parkeringskælder under huset, metro samt S-tog indenfor rækkevidde og et pulserende byliv lige udenfor døren. Med andre ord har de nye kontorlokaler i Caroline Hus det hele.

Her får din virksomhed et hjem i hjertet af den gamle bryggerigrund med en udsigt mod både den smukke og livlige Bryggernes Plads og betagende Carls Have med skulpturpark.

Flere af ejendommens kontorlokaler er allerede udlejet, men på 2. sal og 3. sal finder I kontorlokaler på henholdsvis 1.500 og 2.000 kvadratmeter, der kan lejes enkeltvis eller samlet. Fælles for kontorlokalerne er, at de er en blanding af store, åbne rum, der bliver brudt op af mindre kontorer og mødelokaler.

I den fine gård i husets midte er plads til at nyde vejret og måske holde et uformelt møde i det fri, hvis ikke I gør det på tagterrassen, der hører til kontorlokalerne, eller på nogle af de anmelderroste spisesteder i kvarteret.

Kontorlokalerne opsummeret:

  • Nye lokaler klar til indflytning i midten af København
  • Tagterrasse på både 3. sal
  • Gode parkering- og adgangsforhold med bl.a. parkeringskælder under huset
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Se virksomhederne i kvarteret -

Det taler sit tydelige sprog, at mere end 30 virksomheder nu har kontor på den gamle bryggerigrund. Tendensen, den er nemlig helt klar. Store og små virksomheder rykker til kvarteret for at styrke deres profil og tiltrække stærke talenter. Få et overblik over virksomhederne

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra. Bliv klogere på mulighederne her