Atrium i Bønecke Hus

Et fælles hjerte: kontordomicil I Carlsberg Byen

Vil I samle alle jeres ansatte under ét tag og få et fælles hjerte i Carlsberg Byen ligesom blandt andet teleselskabet 3 og Visma? Udviklingen af Københavns nye bykvarter er langt, hvorfor der er få muligheder tilbage, hvis jeres virksomhed skal have et kontordomicil i kvarteret. Se mulighederne herunder.

Brandstrup Hus: Fleksible lokaler med tagterrasse tæt på central plads - 

Med sine 12.000 kvadratmeter, der strækker sig fra 1. til og med 5. sal, er Brandstrup Hus et af kvarterets største kontordomiciler. På toppen af ejendommen finder du en stor tagterrasse, under bygningen en stor parkeringskælder og lige ved siden af folder den centrale Kedelpladsen sig ud med flere butikker og restauranter. Læs mere om Brandstrup Hus her

(Udlejet til teleselskabet 3) Bønecke Hus: Nabo til J.C. Jacobsens Have -

Det store atrium i Bønecke Hus stjæler opmærksomheden med sin rå og smukke indretning. Det imponerende lokale giver mange muligheder og en stor fleksibilitet med alt lige fra kaffeaftaler, møder eller frokost. Kontorlokalerne er fordelt fra 1. til og med 5. sal, og de har alle et flot lysindfald med store vinduer og en skøn loftshøjde. Fra den øverste etage er der adgang til en stor tagterrasse.
Atrium i Bønecke Hus

Hvem er flyttet ind?

Små og store virksomheder indenfor en masse forskellige brancher har flyttet adresse til Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere til. Her får du et hurtigt overblik over de kontorvirksomheder, der er rykket ind kvarteret. Hvem bor i Carlsberg Byen?