Atrium i Bønecke Hus

Et fælles hjerte: kontordomicil I Carlsberg Byen

Vil I gerne samle alle jeres ansatte under ét tag og få et fælles hjerte og hjem i midten af København? På den gamle bryggerigrund er der flere muligheder for et nyt og moderne kontordomicil, og du kan se dem her.
Tagterrasse i i Winge Hus

Winge Hus: Høj arealudnyttelse og og skøn tagterrasse

Winge Hus ligger ved livlige Kildepladsen, der kommer til at blive et samlingspunkt i Carlsberg Byen. Den karakteristiske ejendom entreres via det smukke atrium, der bliver virksomhedens hjerte. Kontorlokalerne er åbne og fordelt fra 1. til og med 4. sal, hvor der fra den øverste etage er adgang til en skøn tagterrasse med udsigt til Kildepladsen og byens liv.

Læs mere om Winge Hus og se prospekt

Caroline Hus: Central placering og smukke omgivelser

Med et kontordomicil i Caroline Hus kommer I til at have central beliggenhed og den smukkeste udsigt mod Bryggernes Plads og Hotel Ottilia. Ejendommen rummer kontorlokaler, der er åbne, fleksible og ikke mindst effektive, og på de to øverste etager er der tagterrasse, hvor man kan få et pusterum og måske nyde en kop kaffe, hvis ikke man går en tur i det tilhørende gårdrum.

Læs mere om Caroline Hus og se prospekt
Åbent kontor i Caroline Hus med mennesker
Atrium i Bønecke Hus

Bønecke Hus: Nabo til J.C. Jacobsens Have og uanede muligheder (udlejet)

Det store atrium i Bønecke Hus stjæler opmærksomheden med sin rå og smukke indretning. Det imponerende lokale giver mange muligheder og en stor fleksibilitet med alt lige fra kaffeaftaler, møder eller frokost. Kontorlokalerne er fordelt fra 1. til og med 5. sal, og de har alle et flot lysindfald med store vinduer og en skøn loftshøjde. Fra den øverste etage er der adgang til en stor tagterrasse.

Hvem er flyttet ind?

Små og store virksomheder indenfor en masse forskellige brancher har flyttet adresse til Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere til. Her får du et hurtigt overblik over de kontorvirksomheder, der er rykket ind kvarteret. Hvem bor i Carlsberg Byen?
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.