Atrium i Bønecke Hus

Et fælles hjerte: kontordomicil I Carlsberg Byen

Vil I gerne samle alle jeres ansatte under ét tag og få et fælles hjerte og hjem i midten af København? På den gamle bryggerigrund er der flere muligheder for et nyt og moderne kontordomicil, og du kan se dem her.
Tagterrasse i i Winge Hus

Winge Hus: Høj arealudnyttelse og og skøn tagterrasse

Winge Hus ligger ved livlige Kildepladsen, der kommer til at blive et samlingspunkt i Carlsberg Byen. Den karakteristiske ejendom entreres via det smukke atrium, der bliver virksomhedens hjerte. Kontorlokalerne er åbne og fordelt fra 1. til og med 4. sal, hvor der fra den øverste etage er adgang til en skøn tagterrasse med udsigt til Kildepladsen og byens liv.

Læs mere om Winge Hus her

Brandstrup Hus: Fleksible lokaler med tagterrasse tæt på central plads - 

Med sine 12.000 kvadratmeter, der strækker sig fra 1. til og med 5. sal, er Brandstrup Hus et af kvarterets største kontordomiciler. På toppen af ejendommen finder du en stor tagterrasse, under bygningen en stor parkeringskælder og lige ved siden af folder den centrale Kedelpladsen sig ud med flere butikker og restauranter. Læs mere om Brandstrup Hus her
Atrium i Bønecke Hus

(Udlejet) Bønecke Hus: Nabo til J.C. Jacobsens Have -

Det store atrium i Bønecke Hus stjæler opmærksomheden med sin rå og smukke indretning. Det imponerende lokale giver mange muligheder og en stor fleksibilitet med alt lige fra kaffeaftaler, møder eller frokost. Kontorlokalerne er fordelt fra 1. til og med 5. sal, og de har alle et flot lysindfald med store vinduer og en skøn loftshøjde. Fra den øverste etage er der adgang til en stor tagterrasse.

Hvem er flyttet ind?

Små og store virksomheder indenfor en masse forskellige brancher har flyttet adresse til Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere til. Her får du et hurtigt overblik over de kontorvirksomheder, der er rykket ind kvarteret. Hvem bor i Carlsberg Byen?